PRESENTKORT

Ett presentkort på en middagsupplevelse är den optimala presenten. Vårt fina presentkort köper ni på respektive restaurang Det går även att få presentkortet skickat till sig mot att vi drar ert kort över telefonen. Enklast efter klockan 16:00. För köp av större antal vänligen kontakta vårt restaurangkontor på tel 031 207979 eller mejla till info@spisamatbar.se  

Kock & Vingruppen är livsnjutandets egen lilla koncern – fem krogar med olika personlighet och med gemensamma rötter. Varje restaurang har sin egen profil men vi delar samma glöd och entusiasm. Vi vill gärna tro att det är därför vi ofta belönas med positiva recensioner och fina utmärkelser.

Följande härliga restauranger ingår i Kock & Vingruppen. 

KOKA

Modern västsvensk gastronomi.

Avslappnad gourmetrestaurang med stjärna i Guide Michelin, Internationell mästarklass enligt White Guide. 

Att äta på KOKA är som att vara på en matresa genom Västsverige. Vi vill erbjuda dig de bästa råvarorna som finns i vår del av Sverige. Vi låter menyn bestämmas av säsong och tillgång.

Samspelet mellan mat och dryck är på KOKA lika viktiga som rätterna i sig. Vi rekommenderar er att prova dryckesmenyn som är komponerad till din meny, den kommer att tillföra en extra dimension till din resa. 

Våra menyer 

Bordsbokning 

FAMILJEN 

Modern restaurang med ett tydligt västsvenskt fokus i mat och dryck. 

Restaurang Familjen är tänkt som ett utvidgat vardagsrum där alla skall känna sig välkomna. Värme, kärlek och hjärtlighet är några av de värderingar som skall prägla ett besök hos Familjen. Tanken är att man skall känna sig som en del av Familjen. 

På Familjen rekommenderar vi att ni skall ta en titt på våra förmånliga menyer. Menyerna bygger alltid på de bästa lokala och ekologiska råvaror som säsongen erbjuder. På Familjen så serveras  a la carte, man kan även bara slinka in på ett glas och lite goda grejer i vår fantastiska bar. Under sommartid så har vi Göteborgs härligaste veranda, skyddad från väder och vind. Det finns alltid en anledning att besöka Familjen. 

Vår meny 

Bordsbokning 

SPISA 

Välkommen till den moderna matbaren Spisa på Övre Husargatan i Göteborg. 

På Spisa hämtar vi vår inspiration från de franska, spanska och italienska lantköken. Hos oss kan ni äta mycket eller lite, ensamma eller tillsammans. Och naturligtvis är ni välkomna in om ni bara vill ta ett glas. 

Tillsammans beställer ni någon av våra färdiga menyer eller flera olika rätter och delar dem med varandra, precis som på en trevlig familjemiddag någonstans på den sydeuropeiska landsbygden. 

Ni kan välja mellan att sitta vid vår långa matbar eller i vår matsal. Vi har alltid lite platser som är avsedda för drop in gäster som vill äta eller dricka något gott fast de inte hunnit boka något bord. 

Vår meny 

Bordsbokning 

BJÖRNS BAR 

En trappa ner från KOKA så ligger alla gottegrisars, livsnjutarnas och finsmakarnas mecka Björns Bar. Här serveras charkuterier, ostar samt en rad läckra lagade rätter. Hos oss så serveras mängder av viner i alla prisklasser glasvis och serveras hela vår meny till en halvtimme innan stängning alla dagar vardagar till 0:30 och helger till 02:30. 

Vår meny 

På Björns Bar så har vi ingen bordsbokning, det är bara att komma.

PERSSONS PÅ KAJEN 

I Bohusläns vackraste hamn Hunnebostrand ligger Perssons på Kajen. Det här är gruppens sommarställe där vi njuter av Bohusläns saltstänkta delikatesser, krispigt fräscht från hav och land i vår närhet. Här kommer ni att träffa många bekanta ansikten från våra restauranger i Göteborg. Vi vill så klart att ni skall känna igen er lite grann från våra övriga krogar men självklart så skall Perssons på Kajen ha sin egen identitet. Det är trots allt en sommarkrog och vi vill verkligen att alla skall känna sig välkomna och hitta något som passar. 

Perssons är en generös restaurang med mycket värme och kärlek i en oslagbar miljö där havet möter land. Här serveras såväl klassiska sommarrätter som mer arbetade och innovativa rätter. Alla smaker och plånböcker kommer att hitta sina favoriter här. 

Vår meny 

Bordsbokning